De Gouden Baksteen

Innovator van het jaar


Ben je een innovatief bedrijf? Creatief of vernieuwend? Ben je daar fier op en mag iedereen dat weten?
Stel je dan nu kandidaat voor de trofee "Innovator van het jaar"

Elk jaar reiken we een Gouden Baksteen uit aan een verdienstelijke politieke persoonlijkheid of organisatie omwille van haar of zijn positieve impact op de bouwsector.

Maar we geven ook 3 extra prijzen. Als stimulans voor de bedrijven uit de bouw- en houtsector om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen.
Initiator (jong, startend bedrijf), Innovator (innovatief bedrijf) en Motivator (talentvriendelijk bedrijf) van het jaar.

Wil je een van deze trofeeën in de wacht slepen? Lees dan verder en vul dit formulier in. Je hebt daarvoor tijd tot 4 december 2020.
Ken je iemand die voor de trofee in aanmerking komt? Stuur hem of haar de link naar het formulier door, of bezorg zijn of haar gegevens aan ons en wij contacteren de betrokkene om zich kandidaat te stellen.Innovator van het jaar - ja, ik ben kandidaat

Met de trofee "Innovator van het jaar" belonen Bouwunie en haar partners de ondernemer die durft te vernieuwen. Een creatieveling die niet bang is van vernieuwing. Integendeel. Die dit omarmt en ook daadwerkelijk durft door- of in te voeren.Voorwaarden

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Persoonlijke gegevens

Lidnr. Bouwunie: *
Voornaam: *
Naam: *

Bedrijfsgegevens

Firma: *
Ondernemingnummer: *
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
Tel: *
E-mailadres: *

Motiveer je kandidatuur

Beschrijf kort waarom je de trofee verdient.
Opgelet: je vernieuwing mag maximaal 2 jaar oud zijn!


Wat is je vernieuwing of innovatie? Vertel waarover het precies gaat. *
Dit is een vernieuwing op vlak van: *
, specificeer:
Motivatie: wat is er zo bijzonder aan deze realisatie? *

Bij de beoordeling houden we rekening met het belang van je vernieuwing of innovatie, waarbij het zowel om een interne vernieuwing kan gaan als om een vernieuwende oplossing voor je klanten. We bekijken ook of het een duurzame vernieuwing is, wat eventueel het belang ervan is, … Kortom: wat er zo bijzonder aan is. Hoe meer argumenten je aanhaalt en toelicht, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Van wanneer dateert deze vernieuwing of innovatie? *

Graag nog wat info? Bel ons op 02 588 11 00 of mail info@bouwunie.be.Nog belangrijk om weten
De beoordeling van je kandidatuur gebeurt door de jury van de Gouden Baksteen. Dit zijn professionals, elk met hun eigen expertise.


De feestelijke bekendmaking van de Gouden Baksteen, Initiator van het jaar, Innovator van het jaar en Motivator van het jaar vinden plaats op vrijdag 29 januari 2021.