De Gouden Baksteen

Initiator - Innovator - Motivator van het jaar: Stel je kandidaat


Elk jaar reiken we een Gouden Baksteen uit aan een verdienstelijke politieke persoonlijkheid of organisatie omwille van haar of zijn positieve impact op de bouwsector.


Voortaan willen we 3 extra prijzen uitreiken. Als stimulans voor de bedrijven uit de bouw- en houtsector om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen.


Het gaat om deze prijzen:

  • Ben je een jong, startend bouwbedrijf? Ben je daar fier op en mag iedereen dat weten? Stel je dan kandidaat voor de trofee "Initiator van het jaar"

  • Ben je een innovatief bouwbedrijf? Heb je een jonge vernieuwing met impact op je bedrijf of voor je klanten? Stel je kandidaat voor de trofee "Innovator van het jaar"

  • Ben je een bouwbedrijf dat zijn talenten koestert? Zijn je medewerkers je dierbaar en investeer je in hun welbevinden? Stel je kandidaat voor de trofee "Motivator van het jaar"


Wil je een van deze trofeeën in de wacht slepen? Of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Klik dan op de juiste button hieronder en vul alle gegevens in. Ten laatste tegen woensdag 17 januari 2018.


De feestelijke uitreiking van de Gouden Baksteen, Initiator van het jaar, Innovator van het jaar en Motivator van het jaar vinden begin februari plaats.


Graag nog wat info? Bel of mail Anja Larik, adviseur Bouwunie, 02 588 42 01, anja.larik@bouwunie.be.