De Gouden Baksteen

Initiator - Innovator - Motivator van het jaar: Stel je kandidaat


Bouwunie organiseert begin 2021 de 24ste Gouden Baksteen. Naast de Gouden Baksteen prijst de jury ook drie bouwondernemers met de Thor-awards. Wie wordt er dit jaar Innovator, Motivator of Initiator van het jaar? Jij misschien? Stel je vandaag nog kandidaat!


Elk jaar reiken we een Gouden Baksteen uit aan een verdienstelijke politieke persoonlijkheid of organisatie omwille van haar of zijn positieve impact op de bouwsector.

Maar we geven ook 3 extra prijzen. Als stimulans voor de bedrijven uit de bouw- en houtsector om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen.
Initiator (jong, startend bedrijf), Innovator (innovatief bedrijf) en Motivator (talentvriendelijk bedrijf) van het jaar.

Wil je een van deze trofeeën in de wacht slepen? Lees dan verder en vul dit formulier in. Je hebt daarvoor tijd tot 30 november 2020.
Ken je iemand die voor de trofee in aanmerking komt? Stuur hem of haar de link naar het formulier door, of bezorg zijn of haar gegevens aan ons en wij contacteren de betrokkene om zich kandidaat te stellen.